Live Cooking


Sinds de zomer van 2022 bieden wij Live Cooking aan, wat is dit nou Live Cooking?
Live Cooking houdt in dat wij bij de jullie komen om de gerechten ter plekke te bereiden onder gezellige ambiance, wij vinden het super leuk om Live te koken voor onze gasten en om hiermee de beleving van het eten en drinken te verhogen bij de gasten. Alles gaat immers om de beleving van Zien, Proeven en Voelen.


Zien.
De ogen willen ook wat, dit is met name tijdens eten een heel belangrijk gegeven. Als je ogen iets zien wat er overheerlijk uitziet dan is dit meestal ook echt lekker. Een versgebakken broodje met daarop een sappige runderhamburger, sla, augurk, bacon, cheddar en een heerlijke saus ziet er simpel weg veel beter uit dan een saai kadetje met een al la minute hamburger. Wij durven dan ook met volle overtuiging te stellen dat de eerste hamburger veel beter smaakt dan de tweede en dat heeft er alles met te maken hoe de hamburger eruitziet. Wij willen dan ook dat ons gerecht bijdraagt aan de beleving van Zien, Proeven en Voelen


Proeven.
Wij zijn absoluut niet de goedkoopste en dat willen we ook niet zijn, wel willen we kwalitatief goede en eerlijke producten bereiden, deze kwaliteit Proef je direct.
De smaak van onze gerechten is voor ons het belangrijkste, en dit willen we graag overbrengen op jullie.


Voelen.
En saai feestje is niet echt een feestje, wij proberen samen met jullie de perfecte setting te scheppen waarin de gerechten en de gelegenheid van het feest het beste tot hun recht komen. De perfecte ambiance maakt het Zien en Proeven van onze gerechten absoluut af.


Interesse in ons Live Cooking concept gekregen, 
neem gerust contact op dan kunnen we alle mogelijkheden bespreken.


1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
 
 
 
Bellen
Instagram